Ogräsbrännare Infra Weeder

En ogräsbrännare utan öppen låga! Ett effektivt och miljövänligt sätt att ta bort oönskad växtlighet. InfraWeeder är både prisvärd och säkrare att använda än modeller med öppen flamma. InfraWeeder har ett keramiskt element som upphettas till 1000 grader på några sekunder. På detta sätt avlägsnas ogräs med infraröd värme. Infravärmen går ner lite i marken och dödar även ogräsfrön som inte har grott ännu.

Se på video nedan hur man bränner ogräs under buskar utan att skada buskarna. Man får också en rak kant mot gräsmattan, ingen flamma som bränner där man inte vill.

Infra Weeder tillverkas i Schweiz och är marknadsledande inom sitt område.

Infra Weeder Master 510

Dessa körbara modeller är oumbärliga ogräsbekämpare inom all offentlig miljö. Oöverträffad för en miljövänlig, giftfri borttagning av ogräs på kullersten, grus, vägar, sten och tennisbanor etc. Enheterna kännetecknas av stor arealkapacitet, enkel hantering och låg gasförbrukning.

Infra Weeder Master 510 R

Denna modell av Infra Weeder har samma egenskaper som modell Master 510, men är också utrustad med steglös framdrivning. Speciellt lämplig för stora ytor eller brant terräng. Det är otroligt lätt att köra denna ogräsbrännare över stora ytor.

Infra Weeder Eco Propan

Modell Eco Propan är utrustad med en turbofläkt. Ökad luftflöde leder till bättre förbränning. Med en ännu mer intensiv infraröd strålning minskar arbetstiden enormt. Idealisk för alla användare som vill ha en praktisk ogräsborttagare med oöverträffad kapacitet.

Infra Weeder Lady

Infra Weeder Lady bör vara en del av utrustning av alla trädgårdsägare. Oöverträffad för riktad borttagning av ogräs, även under buskar och mellan växter i rabatten. Speciellt lämplig för växthus och terrasser, oumbärliga mot ogräs på stentrappan och bilparkeringen.

Video