Vi saluför ett stort och varierande utbud av blomsterlökar från Verver Export.
På deras hemsida kan du navigera och hitta det just du söker inom blomsterlökar. → www.ververexport.com

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Sommar/Höstkatalog 2018

Klicka på bilden för att läsa katalogen för 2018.

 

 

 

 

Maskinplantering

Klicka på bilden för att läsa katalogen om maskinplantering. Katalogen innehåller blandningar i 1000-pack som lämpar sig för maskinplantering. Vid varje blandning finns information om hur många år de minst kommer att blomma, hur länge de blommar varje år och hur många lökar det går åt per kvadratmeter.

En del av blandningarna ändrar blomning flera gånger under säsongen. Den kan även börja med narcisser och sedan övergå i tulpaner.

 

 

 

 

Planteringsmaskin

Verver har en egen planteringsmaskin stationerad i Landskrona. På en hel dag kan vi plantera upp till 100 000 lökar. Smålök som krokus går snabbare.
Maskinen planterar antingen 2×50 cm + 10 cm mellan raderna eller bara 50 cm brett.

Se filmerna nedan om maskinplantering.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=82RDN0CxatY[/youtube][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q3y68vsVo00[/youtube]


 

The Naturals

 

Klicka på bilden här nedan för att läsa katalogen The Naturals. Verver har en särskild katalog med lökar som förvildar sig i naturen. Med Naturals kan du skapa din egen blomsteräng av t. ex. vitsippor, liljekonvalj eller odla din egen saffran.

Arterna i katalogen är sorterade efter de latinska namnen. De svenska namnen hittar du HÄR.

the naturals katalog, lökar som förvildar, vilda lökar, skapa blomsteräng, blomsteräng, egen blomsteräng, liljekonvalj,


 

SommarTram

 

Klicka på bilden här nedan för att läsa katalogen SommarTram. SommarTram är färdigdesignade rabatter på 5 kvadratmeter. När man köper en Tram får man fördrivna plantor och ett planteringsschema till rabatten. Ett par veckor efter planteringen blommar den och fortsätter blomma hela sommaren till frost.

Se filmen här nedan på olika sommarrabatter.

Färdig designade rabatter. sommartram, fördrivna plantor, planteringsschema, [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NkTdBASFUx0[/youtube]


 

Tram Robusta

 

Klicka på bilden för att läsa katalogen Tram Robusta. Team Robusta är en kombination av blomsterlök och perenner. En Tram består av 2-400 blomsterlökar och 48 perennplantor som räcker till 6 kvadratmeter. Blommar tidigt på våren, när de blommar över växer perennerna upp och döljer de vissnade lökplantorna.

Perennerna är utvalda för att klara av en tuff växtmiljö, snabbt kväva ogräset och att vara motståndskraftiga mot sjukdomar.

tram robusta, blomsterlök och perenner, perenn, blomsterlök, lök, tram, robusta,


 

Bildgalleri lökblandningar: