Meny
 

Blomsterlök & fröblandningar

Vi saluför ett stort och varierande utbud av blomsterlökar och färdiga blandningar från Verver Export.
På deras hemsida kan du navigera och hitta det just du söker inom blomsterlökar och färdiga frö blandningar. → www.ververexport.com

Sommar/Höstkatalog 2017

Klicka på bilden här under för att läsa katalogen för 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sommarkatalog 2015-2016

 

Blomsterlök från Verver Export

Klicka på bilden här under för att läsa sommarkatalogen 2015-2016. Katalogen innehåller över 200 olika sorter av dahlia.
Finns även ett stort utbud av färdigdesignade sommarrabatter, ”Sommartrans”. Det övriga sortimentet av sommarblommor såsom begonia, canna, gladiolus, iris, liljor och mycket mera finns i år i den tyska sommarkatalogen som du hittar HÄR.

sommarlök, sommarlökar, sommarkatalog, sommarkatalog 2016, blomsterlök, blomlök, blomlök 2016, blomsterlök 2016, verver, export, verver export katalog,


Höstkatalog 2015

 

Blomsterlök från Verver Export

Klicka på bilden här under för att läsa höstkatalogen 2015. Katalogen innehåller ett stort sortiment av tulpaner, narcisser, krokus och övrig lök som planteras på hösten. Där finns dessutom drygt hundra färdiga blandningar för offentlig miljö.

höst blomsterlök, plantera blomsterlök på hösten, höstlök, höst lök, blomlök, verser export lök,


 

Maskinplantering

 

Klicka på bilden här under för att läsa katalogen om maskinplantering. Katalogen innehåller blandningar i 1000-pack som lämpar sig för maskinplantering. Vid varje blandning finns information om hur många år de minst kommer att blomma, hur länge de blommar varje år och hur många lökar det går åt per kvadratmeter.

En del av blandningarna ändrar blomning flera gånger under säsongen. Den kan även börja med narcisser och sedan övergå i tulpaner.

Planteringsmaskin

Verver har en egen planteringsmaskin stationerad i Landskrona. På en hel dag kan vi plantera upp till 100 000 lökar. Smålök som krokus går snabbare.
Maskinen planterar antingen 2×50 cm + 10 cm mellan raderna eller bara 50 cm brett.

Se filmerna nedan om maskinplantering.

maskinplantering, maskinplantering av lök, maskinplantering av blomsterlök, blomlök, plantering av stor mängd blomsterlök YouTube Preview ImageYouTube Preview Image


 

The Naturals

 

Klicka på bilden här nedan för att läsa katalogen The Naturals. Verver har en särskild katalog med lökar som förvildar sig i naturen. Med Naturals kan du skapa din egen blomsteräng av t. ex. vitsippor, liljekonvalj eller odla din egen saffran.

Arterna i katalogen är sorterade efter de latinska namnen. De svenska namnen hittar du HÄR.

the naturals katalog, lökar som förvildar, vilda lökar, skapa blomsteräng, blomsteräng, egen blomsteräng, liljekonvalj,


 

SommarTram

 

Klicka på bilden här nedan för att läsa katalogen SommarTram. SommarTram är färdigdesignade rabatter på 5 kvadratmeter. När man köper en Tram får man fördrivna plantor och ett planteringsschema till rabatten. Ett par veckor efter planteringen blommar den och fortsätter blomma hela sommaren till frost.

Se filmen här nedan på olika sommarrabatter.

Färdig designade rabatter. sommartram, fördrivna plantor, planteringsschema, YouTube Preview Image


 

Tram Robusta

 

Klicka på bilden för att läsa katalogen Tram Robusta. Team Robusta är en kombination av blomsterlök och perenner. En Tram består av 2-400 blomsterlökar och 48 perennplantor som räcker till 6 kvadratmeter. Blommar tidigt på våren, när de blommar över växer perennerna upp och döljer de vissnade lökplantorna.

Perennerna är utvalda för att klara av en tuff växtmiljö, snabbt kväva ogräset och att vara motståndskraftiga mot sjukdomar.

tram robusta, blomsterlök och perenner, perenn, blomsterlök, lök, tram, robusta,


 

Bildgalleri lökblandningar:


Bildgalleri fröblandningar:

 
 
 
© Mölltorps växtinredningar | Trädgårdsgatan 5, 546 72 Mölltorp | 0505-300 75, 0505-307 52