Plantskola

Utbudet av växter för trädgården, som passar våra växtzoner, är mycket stort hos oss.

Du hittar allt från vanliga äppelsorter till funkia, minikiwi och nya blåbärssorter. Vi kan erbjuda Magnolia i spännande nya härdiga sorter som klarar vårt klimat eller Rhododendron i stort urval. Ytterligare ett område vi är stolta över är vårt breda sortiment av buskar. Där kan du hitta det mesta från Klotthuja till Prakttry.

närbild på ett äppelträd

Fruktträd

Vad är en trädgård utan fruktträd? Vackert blommande äppelträd under våren och dignande röda äpplen på hösten som även skapar en ombonad känsla i trädgården – Det vill man ju bara inte vara utan.

Vi har ett stort urval av fruktträd. Vad det gäller äpplen, päron, plommon, söt- och surkörsbär. Under säsongen har vi även persika och aprikosträd.

Prydnadsbuske

Prydnadsbuskar / Rosor

Vare sig du vill ha den lummiga ”mormorsträdgården” eller den stilrena designträdgården så är buskar en av de viktigaste byggstenarna för att få volym och en bas att bygga runt.

Vi tillhandahåller ca. 1000 olika sorters buskar i vår plantskola. Just för att du skall hitta det som passar just i din trädgård.

Häckväxter

Vill du bygga rum i trädgården eller bara slopa ditt gamla staket?

Under tidig vår och sen höst tar vi hem barrotade häckplantor efter beställning. Vad menas då med barrotade plantor? Det är för konsumenten det billigaste sättet att köpa sina häckplantor. Du behöver inte betala för extra jord och krukor eftersom plantorna kommer levererade utan detta i buntar om 10 st.

Under säsongen har vi såklart även häckplantor med kruka för dig som vill ha.

perenner i rabatt

Perenner

Få trädgården att blomstra under hela säsongen. Vi hjälper dig gärna att hitta vad som passar din trädgård bland våra ca. 500 olika sorters av perenner.

Vill du rabatter i regnbågens alla färger eller bara spela med olika bladformer och färger? Oavsett kan du enkelt få rabatterna intressanta under hela säsongen.

Dessutom slipper du att rensa massa ogräs.


Under högsäsong får vi leveranser från vår plantskoleleverantör varje vecka.

Tveka inte att höra av dig om det är något särskilt du söker, eller för att dubbelkolla så vi har tillräckligt på lager om det är något som du behöver extra mycket av.