Meny
 
blockadkruka, flockas, kruka, tibro bibliotek,  

Nyhet – Kruka

Flockade krukor är nu det hetaste inom krukvärlden.
Vi har installerat dom första flockade krukorna på Tibro bibliotek, som är först ut med dessa snygga krukor.


Vad är flockning?

Flock är fiber från antingen polyamid eller polyester och rayon som appliceras på önskvärt material eller yta med hjälp av lim och elektricitet. Längd och tjocklek på fibrerna kan varieras beroende på användningsområde. Ytan kan beskrivas som sametslik. Flocken kan fås i olika färger.
Det tillsammans med sin greppvänlighet gör flockning till mycket användbart inom vitt skilda områden. Trots att det är en gammal metod så är flockning ett ganska okänt begrepp för de flesta. Vårt mål är att ändra på detta och visa flockens fördelar. Flock är dessutom slitstarkt, ljuddämpande, värme resistent vatten avstötande repskydande m.m. och inom bilindustrin är användandet av flock utbrett.

 

 

I samarbete med Flerflock system AB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Medlemmar i Nordic Green Branschorganisation för växtinredare

Mölltorps Växtinredningar är medlem i Nordic Green som är en branchorganisation för växtinredare med medlemmar från hela norden.

 
 
 
© Mölltorps växtinredningar | Trädgårdsgatan 5, 546 72 Mölltorp | 0505-300 75, 0505-307 52